artikelen

Afwezigheidsbericht instellen (DirectAdmin) Log in op DirectAdmin. Dit doe je door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen op... Automatische mailbeantwoorder (autoresponder) instellen Log in op DirectAdmin. Dit doe je door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen op... Awstats uit zetten Log in op DirectAdmin. Klik onder het kopje System Info & Files op Site Summary Statistics... Awstats website statistieken bekijken Bij alle hostingpakketten kun je gebruik maken van de website statistieken van het programma... Back-up maken Je kunt met DirectAdmin back-ups maken van bepaalde instellingen, je website, e-mail en andere... Back-up terugzetten Je kunt eenvoudig een eerder met DirectAdmin gemaakte back-up terugzetten. Het kan dan gaan om... Back-up verwijderen Back-ups kun je verwijderen, bijvoorbeeld om ruimte vrij te maken in je hostingpakket. Log in... DNSSEC van een domeinnaam verwijderen Heb je bij ons je domeinnaam geregistreerd, dan is deze automatisch beveiligd met DNSSEC (een... Domeineigendom verifiëren via DNS-record Bij sommige diensten, zoals Google Analytics of Google Search Console, moet je aantonen dat je... Domeinnamen toevoegen aan je hosting account Je kunt meerdere domeinnamen toevoegen aan je hostingaccount. Deze domeinnamen kun je laten... E-mail accounts aanmaken Log in op DirectAdmin. Dit doe je door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen op... E-mail doorsturen (forwarder instellen) Een forwarder stuurt alle e-mail die op een bepaald e-mailadres binnenkomt door naar een ander... E-mail op externe server ontvangen Als je geen gebruik maakt van onze mailserver maar de e-mail elders onderbrengt zoals bij Gmail... E-mail via Google Workspace Als je Google Workspace wilt gebruiken op je domeinnaam voor je e-mail, moet je dit instellen in... Een CNAME record toevoegen Met een CNAME (canonical name) record kun je een subdomein naar een ander (sub)domein verwijzen.... Error log bekijken Heb je problemen met je website zoals een witte pagina, een 500 foutmelding, dan kan het error... Forwarder verwijderen Als je een forwarder voor je e-mail hebt ingesteld, dan kun je hem verwijderen als deze niet meer... Hoe log ik in op DirectAdmin? Je kunt op 2 manieren inloggen op DirectAdmin. Rechtstreeks, via de inlogpagina van... Inloggen lukt niet: blacklist melding Als je wilt inloggen op DirectAdmin maar in plaats van de inlogpagina van DirectAdmin de melding... Kunnen jullie DNS-records voor mij wijzigen? In DirectAdmin kun je zelf de DNS-records wijzigen van je domeinnaam door te klikken op de button... Lay-out (skin) van DirectAdmin aanpassen In DirectAdmin kun je de lay-out wijzigen, als je dat handig vindt. Bijvoorbeeld als je in onze... Let's Encrypt SSL certificaat installeren Op alle hostingpakketten kun je gratis gebruik maken van een SSL certificaat van Let's Encrypt.... Mailbox vergroten Een te kleine mailbox vergroot je in DirectAdmin. Log in op je DirectAdmin account. Klik... Met IMAP sync je e-mail overzetten naar onze server Je kunt je e-mails naar onze server migreren met behulp van de IMAP-synchronisatiefunctie van... MySQL database maken Log in op DirectAdmin. Dit doe je door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen op... PHP-versie voor een subdomein instellen Als je een subdomein aanmaakt, dan krijgt het subdomein automatisch de PHP-versie van het... PHP-versie wijzigen Bij Stip Hosting kun je kiezen uit vier php versies: de nieuwste versie de een na nieuwste... Site redirect instellen Een domeinnaam die is toegevoegd aan je DirectAdmin account kun je laten verwijzen naar een... Spamfilter instellen (1 - SpamAssassin) Stip Hosting biedt op alle hostingpaketten spamfilters aan. Een spamfilter wordt gebruikt om je... Spamfilter instellen (2 - extra filters) Naast het gebruik van SpamAssassin heb je ook nog de mogelijkheid om een ander spamfilter te... Subdomeinen aanmaken Bij elk hostingpakket kun je een onbeperkt aantal subdomeinen aanmaken.Je maakt het subdomein aan... Waar kan ik de DNS en/of nameservers aanpassen? Nameservers wijzigen De nameservers stel je in via je account op onze website. Log in op Mijn... Wachtwoorden DirectAdmin, FTP of PHPMyAdmin wijzigen De wachtwoorden van DirectAdmin, FTP en PHPMyaDmin zijn gemakkelijk te wijzigen via DirectAdmin....