Site redirect instellen Print

• 7

Een domeinnaam die is toegevoegd aan je DirectAdmin account kun je laten verwijzen naar een andere website.

1. Log in op DirectAdmin en klik op de domeinnaam die je wilt laten doorverwijzen.
  2. Klik onder het kopje Account Manager op de button Site Redirection.

DirectAdmin site redirection button

3. Klik op de knop Create New Redirect.
  4. Selecteer bij Redirect Type het soort redirect (over het algemeen 301 Permanent) en typ bij Destination URL de URL waar de domeinnaam naar moet verwijzen.

DirectAdmin Add New Redirect pop-up

5. Klik op de knop Create.