Back-up terugzetten Print

• 1

Je kunt eenvoudig een eerder met DirectAdmin gemaakte back-up terugzetten. Het kan dan gaan om een back-up van bepaalde instellingen, je website of e-mail.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje Advanced Features op Create/Restore Backups.

3. Klik rechtsboven op Restore backup.

4. Kies onderaan bij Select a File to restore de back-up die je wilt terugzetten en klik op de knop Select Restore Options.
  5. Kies in het volgende venster wat je wilt terugzetten. Je kunt alleen de items kiezen die je had meegenomen in de back-up.
  6. Klik op de knop Restore Selected Items. De backup wordt nu teruggezet.