Domeinnamen toevoegen aan je hosting account Print

• 6

Je kunt meerdere domeinnamen toevoegen aan je hostingaccount. Deze domeinnamen kun je laten verwijzen naar een ander domein, maar je kunt er ook een website op zetten.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje Account Manager op Domain Setup.

3. Klik rechtsboven op de knop Add New.

4. Typ in het volgende venster bij Domain de domeinnaam en klik op de knop Create.

5. De nieuwe domeinnaam is nu ingesteld. Klik op het logo van DirectAdmin om terug te gaan naar het beginscherm.
  6. Rechtsboven kun je kiezen welke domeinnaam je wilt beheren. Vergeet niet een SSL-certificaat aan te maken voor het nieuwe domein.