Back-up verwijderen Print

• 0

Back-ups kun je verwijderen, bijvoorbeeld om ruimte vrij te maken in je hostingpakket.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje Advanced Features op Create/Restore Backups.

3. Scrol naar beneden en klik op Click here for a list of current backups.
  4. Als je back-ups hebt gemaakt, zie je deze bestanden nu staan. Plaats een vinkje bij de back-ups die je wilt verwijderen en klik daarna op de knop Delete. De back-ups zijn nu permanent verwijderd.