Let's Encrypt SSL certificaat installeren Print

• 40

Op alle hostingpakketten kun je gratis gebruik maken van een SSL certificaat van Let's Encrypt. Na installatie van zo'n certificaat kun je je website via HTTPS bereikbaar maken.
Installatie van een Let's Encrypt SSL certificaat is heel gemakkelijk.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje Account Manager op SSL Certificates.

3. Selecteer Free & automatic certificate from Let's Encrypt.

4. Plaats een vinkje bij mail.jouwdomeinnaam.nl. Er staan dan 3 vinkjes: - bij je domeinnaam zonder www ervoor - bij je domeinnaam met www ervoor - bij je domeinnaam met mail ervoor .

5. Klik op Save en wacht tot het certificaat is aangemaakt. Sluit de pop-up door op het kruisje in de rechter bovenhoek te klikken.

Krijg je een foutmelding?
Is je domeinnaam nog maar kort actief (minder dan 24 uur geleden geregistreerd of verhuisd), dan is je domeinnaam waarschijnlijk nog niet internationaal in de DNS opgenomen. Probeer het na een uur opnieuw. Twijfel je, kom je er niet uit of blijf je een foutmelding houden, neem dan contact met ons op.
Is je domeinnaam al langer actief en lukt de aanvraag niet, neem dan contact met ons op.