Subdomeinen aanmaken Print

• 2

Bij elk hostingpakket kun je een onbeperkt aantal subdomeinen aanmaken.
Je maakt het subdomein aan in DirectAdmin. Er wordt dan automatisch een map voor het subdomein aangemaakt.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje Account Manager op Subdomain Management.

3. Klik rechtsboven op de knop Add Subdomain.
  4. Typ in de pop-up die nu verschijnt de naam van het subdomein (het deel dat voor de punt van je domeinnaam komt) en klik daarna op de knop Add Subdomain.

5. Klik op de knop Create. Het subdomein wordt nu aangemaakt. Als je SSL/HTTPS wilt gebruiken, maak dan het SSL-certificaat opnieuw aan en vink daarbij ook het subdomein aan (met en zonder www).