Afwezigheidsbericht instellen (DirectAdmin) Print

• 93

1. Log in op DirectAdmin. Dit doe je door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen op https://www.jouwdomeinnaam.xx:2222
    In plaats van jouwdomeinnaam.xx typ je je domeinnaam.

Inloggen in DirectAdmin

2. Klik onder het kopje E-mail Management op Vacation Messages.

DirectAdmin - afwezigheidsbericht instellen

3. Klik rechtsboven in het venster op de knop Set Vacation Message.

Stel afwezigheidsbericht in

4. Selecteer bij Vacation Account het e-mailaccount waarop je het vakantiebericht wilt instellen.
    Geef bij Vacation Start en bij Vacation End het begin- en eindmoment op voor het vakantiebericht.
    Typ bij Vacation Message het bericht dat gestuurd moet worden.
    De overige velden zijn niet noodzakelijk om in te vullen.

Afwezigheidsbericht instellen

5. Klik op de knop Create.