Inloggen lukt niet: blacklist melding Print

• 1

Als je wilt inloggen op DirectAdmin maar in plaats van de inlogpagina van DirectAdmin de melding krijgt 'Your IP is blacklisted, dan heb je vanaf jouw IP-adres te veel inlogpogingen gedaan. Je IP-adres staat dan op de zwarte lijst van DirectAdmin. Dit heeft te maken met een veiligheidsinstelling in DirectAdmin.

Neem contact met ons op onder vermelding van je IP-adres. Wij zorgen er voor dat je IP van de zwarte lijst wordt verwijderd.
Als je je IP-adres niet weet, ga dan naar www.watismijnip.nl en je ziet je IP-adres.
Je kunt ook zelf je IP-adres verwijderen uit de firewall. Log in op onze site en in een paar muisklikken verwijder je je IP-adres van de zwarte lijst: https://mijn.stiphosting.nl/knowledgebase/101/IP-uit-firewall-halen.html