E-mail accounts aanmaken Print

• 226

1. Log in op DirectAdmin. Dit doe je door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen op http://www.jouwdomeinnaam.xx:2222
    In plaats van jouwdomeinnaam.xx typ je je domeinnaam.

Inloggen in DirectAdmin

2. Klik onder het kopje E-mail Manager op E-Mail Accounts.

3. Klik op Create Account.

4. Vul in het volgende venster het gewenste e-mailadres in.
    Zorg voor een veilig wachtwoord dat voldoende lang en niet makkelijk te raden is of klik op de het knopje links bij het veld Password voor het automatisch aanmaken van een veilig wachtwoord. Het wachtwoord is nu nog niet zichtbaar, maar wordt later in een overzicht weergegeven.
    Stel desgewenst een maximale grootte in van de mailbox. Als de mailbox onbeperkt groot mag zijn, vul dan 0 in. Natuurlijk is je mailbox wel gebonden aan de beschikbare schijfruimte van je hostingpakket.

5. Klik op de knop Create Account. Je ziet nu een overzicht van de gegevens van de zojuist aangemaakte mailbox. Deze gegevens heb je nodig als je via een e-mailprogramma op je computer via dit e-mailadres mail wilt ontvangen en verzenden.
    Op de downloadpagina kun je per e-mailprogramma een pdf-document downloaden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je e-mailprogramma instelt.