Back-up maken Print

• 0

Je kunt met DirectAdmin back-ups maken van bepaalde instellingen, je website, e-mail en andere bestanden die aanwezig zijn in je hostingpakket.

Let er op dat er voldoende vrije ruimte is in je hostingpakket. Als de back-up groter is dan de hoeveelheid beschikbare vrije ruimte, dan zal de back-up mislukken.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje Advanced Features op Create/Restore Backups.

3. Kies in het volgende venster wat je wilt back-uppen *
  4. Klik op de knop Create Backup. De backup wordt nu gemaakt en je krijgt bericht zodra de back-up klaar is.

* Je kunt het volgende meenemen in de back-up:

Domains Directory alle bestanden die je in de map 'domains' kunt vinden in de File Manager van DirectAdmin
Subdomain Lists de lijst met subdomeinen van je domein
E-mail Accounts alle opgeslagen e-mail en e-mailaccounts (namen en wachtwoorden)
E-Mail Data de inhoud van de e-mailboxen
E-mail Settings ingestelde filters en catch-all
Forwarders ingestelde forwarders
Autoresponders ingestelde autoresponders
Vacation Messages ingestelde afwezigheidsberichten
Mailing Lists ingestelde e-maillijsten en instellingen daarvan
E-mail Settings ingestelde e-mailfilters en catch-all instellingen
Ftp Accounts alle FTP-accounts
Ftp Settings instellingen met betrekking tot FTP (namen en wachtwoorden)
Database Settings instellingen van de database (namen en wachtwoorden)
Database Data inhoud van de databases
Trash inhoud van de prullenbak van de File Manager