Mailbox vergroten Print

• 12

Een te kleine mailbox vergroot je in DirectAdmin.

1. Log in op je DirectAdmin account.
  2. Klik onder het kopje E-mail Manager op E-mail Accounts.

3. In het overzicht van je e-mailaccounts staan in de kolom Usage twee waarden: het eerste is de hoeveelheid ruimte die de mailbox in beslag neemt en de tweede is de beschikbare ruimte.

Klik bij het e-mailaccount dat je wilt wijzigen op het plusteken aan de rechterkant en klik in de pop-up op Change Limits.

4. Wijzig in de pop-up het getal bij E-mail Quota (MB). In plaats daarvan kun je ook Unlimited aanvinken als je een e-mailbox van onbeperkte grootte wilt.
    N.B. als je Unlimited instelt, kan je mailbox niet groter zijn dan je hostingpakket. Een nadeel van het instellen van een mailbox van onbeperkte grootte is dat je geen automatische waarschuwingen meer krijgt als je mailbox bijna vol is.

5. Klik op de knop Save en je instellingen zijn opgeslagen.