Beginnen met een reseller pakket - Stap 2 - Gebruikers koppelen aan een hostingpakket Print

• 3

Nadat je hostingpakketten hebt aangemaakt, kun je gebruikers aanmaken en deze koppelen aan een hostingpakket.

Gebruikers aanmaken en koppelen aan een hostingpakket

1. Log met je reseller inloggegevens in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje Account Managemer op Add New User.

3. Vul de velden in.

Username: de gebruikersnaam (maximaal 10 tekens)
    E-mail: het e-mailadres waar de standaardmail met accountgegevens naar toe moeten worden gestuurd (als je niet wilt dat de klant deze e-mail krijgt, vul dan je eigen e-mailadres in of verwijder het vinkje bij Send Email Notification)
    Enter Password: klik op de knop Random om automatisch een veilig wachtwoord te genereren (het wachtwoord is nu niet zichtbaar, maar staat wel in de automatische mail met accountgegevens)
    Domain: vul de domeinnaam in waaraan het hostingpakket gekoppeld moet worden
    User Package: selecteer een hostingpakket
    IP: het IP-adres van de server is automatisch geselecteerd. Wijzig hier niets aan.
    Send Email Notification: als je niet wilt dat er een standaardmail met accountgegevens wordt gestuurd naar het eerder ingevulde e-mailadres, verwijder dan het vinkje
    Klik op de knop Submit.
  4. Je kunt de domeinnaam en het hostingpakket nu in gebruik nemen. Vergeet niet een SSL-certificaat aan te maken voor het nieuwe domein.