Beginnen met een reseller pakket - Stap 1 - Hostingpakketten aanmaken in DirectAdmin Print

• 7

Met een reseller hostingpakket kun je eenvoudig je eigen hostingbedrijf opzetten. Via een gemakkelijk controlepaneel (DirectAdmin) kun je zelf hostingpakketten samenstellen.

Hostingpakketten aanmaken
Het aanmaken van hostingpakketten hoef je maar één keer te doen en het is ook het eerste dat je moet doen.

1. Log met je reseller inloggegevens in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje Account Manager op Manage User Packages.

3. Klik op de button Add Package.

4. Vul de velden in. Onder de afbeelding zie je de betekenis en bij veel opties (in het rood) de door ons aanbevolen instelling voor beginnende resellers.

5. Klik op de knop Save.
  6. Als je nog meer hostingpaketten wilt aanmaken, klik dan opnieuw op Add package en vul de eigenschappen van het nieuwe pakket in.