Contactgegevens (WHOIS) domeinnaam aanpassen Print

• 14

Om de contactgegevens van een domeinnaam aan te passen volg je onderstaande stappen.

1. Log in op je account op Stip Hosting.
  2. Klik op het grijze blok Domeinen.
  3. Klik bij het domein waarvan je de gegevens wilt wijzigen op de knop Beheren.
  4. Klik onderaan de pagina op Pas de WHOIS contactgegevens van dit domein aan. In plaats daarvan kun je ook klikken op Contactgegevens in het menu aan de linkerkant.
  5. Pas de gegevens aan en klik op Wijzigingen opslaan.

.be domein WHOIS aanpassen
Bij een .be domein kun je niet zelf de WHOIS gegevens aanpassen. Daarvoor moet het domein met een jaar verlengd worden. Neem hierover eerst contact op met support@stiphosting.nl zodat wij de gegevens kunnen aanpassen.