Waar krijg ik de verhuiscode van mijn domeinnaam? Print

• 132

Als je een domeinnaam wilt verhuizen naar een andere provider, dan heb je hiervoor een verhuiscode nodig. Deze code wordt ook wel EPP-code, AUTH-ID, token of authorisatiecode genoemd. Voor de meeste domeinnaamextensies is zo'n verhuiscode nodig, anders kan de domeinnaam niet verhuisd worden. De verhuiscode werkt als een soort pincode die je verstrekt aan de nieuwe provider. Met de juiste pincode kan deze de domeinnaam verhuizen.

Je kunt de verhuiscode gemakkelijk opvragen in je account op Mijn Stip Hosting.

1. Log in op Mijn Stip Hosting.
  2. Klik op het grijze blok Domeinen.
  3. Klik bij de te verhuizen domeinnaam op de knop Beheren.
  4. Klik in het menu aan de linkerkant op Verhuiscode aanvragen.
  5. De verhuiscode wordt getoond. Geef de verhuiscode door aan je nieuwe provider.