WordPress Memory Limit verhogen Print

• 3

Log via FTP in en ga naar domains/[jedomeinnaam]/public_html. Hier vind je het bestand wp-config.php.

Download het bestand naar je computer en voeg onderstaande code toe aan het bestand, vlak voor de regel 'That’s all, stop editing! Happy blogging.'

define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '256M' );

Met deze code verhoog je de geheugenlimiet naar 256MB. Dat is in de voor vrijwel elke website meer dan genoeg.

Sla het bestand op en upload het naar de server via je FTP-programma, waarbij je het oude bestand overschrijft.