WP Super Cache configureren Print

• 1

Installeer je bij ons WordPress via Installatron, dan worden een aantal handige plugins mee geinstalleerd. Je hoeft die plugins alleen nog maar te activeren en in te stellen.
Een van die plugins is de cache plugin WP Super Cache. Deze kan je WordPress website nog wat sneller maken.
Hoe activeer je hem en hoe stel je deze het beste in? Per website kunnen de ideale instellingen verschillen, maar wij hebben goede ervaringen met onderstaande instellingen.

WP Super Cache activeren

1. Klik in het menu aan de linkerkant op Plugins.
  2. Klik bij WP Super Cache op Activate of Activeren. De plugin is nu geactiveerd.

WP Super Cache configureren

Na activeren moet je de plugin instellen, anders werkt hij niet.

1. Klik op Settings of op de link the admin page.

2. Je komt nu op het tabblad Easy. Zoals je ziet staat het cachen van pagina's nu nog uit. Selecteer Caching On en klik daarna op Update Status.

3. Klik op het tabblad Advanced en gebruik daar de volgende aanvullende instellingen. Wijzig niets aan opties die al zijn aangevinkt.
    Cache Delivery Method: Expert.
    Miscellaneous: Compress pages so they’re served more quickly to visitors. (Recommended).
    Advanced: Clear all cache files when a post or page is published or updated.
    Advanced: Extra homepage checks. (Very occasionally stops homepage caching) (Recommended).

4. Klik op Update Status. Als het goed is heb je je WordPress website hiermee een stukje sneller gemaakt.