E-mailberichtgeving Installatron instellen Print

• 1

Installatron verstuurt standaard e-mailberichten over o.a. updates en back-ups. Als je niet overal een bericht over wilt ontvangen, kun je dat instellen. Ook is het mogelijk alle berichten uit te schakelen.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Scrol naar beneden en klik onder het kopje My Applications op het icoon van de applicatie die je hebt geinstalleerd.
  3. Scrol naar beneden en selecteer bij Email Notification Let me choose which notifications are sent. Het blok klapt dan uit.

Installatron e-mailberichtgeving instellen

4. Verwijder de vinkjes bij de onderwerpen waarover je geen bericht wilt ontvangen. Als je geen berichten wilt ontvangen, verwijder je alle vinkjes.
  5. Scrol helemaal naar beneden en klik op de knop Save All