WordPress, Joomla of andere site verwijderen Print

• 2

Een website of applicatie die je hebt geinstalleerd via Installatron, verwijder je in een paar muisklikken van je hostingpakket.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Scrol naar beneden en klik onder het kopje My Applications op het icoon van de applicatie die je hebt geinstalleerd (Joomla, WordPress of een andere app).
  3. Klik bij de website of app op het knopje met het kruisje.
  4. Klik op de knop Uninstall (of Verwijderen) om de site of app definitief te verwijderen.