Installatron back-ups opslaan in Dropbox Print

• 3

Je kunt de Installatron back-ups ook opslaan in Dropbox in plaats van in je hostingaccount. Opslaan in Dropbox bespaart ruimte in je hostingpakket.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Scrol naar beneden en klik onder het kopje My Applications op het icoon van de applicatie die je hebt geinstalleerd.
  3. Scrol naar beneden en selecteer onder het kopje Default Backup Location Add a new backup location.
  4. Selecteer Dropbox en klik op Save.
  5. Er verschijnt nu een pop-up waarin je je Dropbox inloggegevens invult. Vanaf nu worden de back-ups van je website opgeslagen in je Dropbox account.