Back-up maken met Installatron Print

• 5

Installatron kan automatisch back-ups maken volgens een door jou ingesteld schema en voordat een update wordt uitgevoerd. Maar je kunt ook handmatig een back-up maken van de applicatie die je hebt geinstalleerd.
De met Installatron gemaakte back-ups zijn gemakkelijk terug te zetten. Hieronder zie je hoe eenvoudig het is om een back-up te maken met Installatron.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Scrol naar beneden en klik onder het kopje My Applications op het icoon van de applicatie die je hebt geinstalleerd.
  3. Klik op de knop backup.

Installatron back-up  maken

4. In het volgende venster zie je informatie over de grootte van de back-up en de locatie waar deze wordt opgeslagen. Je kunt desgewenst een label (naam) aan je back-up geven. Klik vervolgens op de knop Backup en de back-up wordt gemaakt.

Installatron back-up  maken