Wachtwoorden DirectAdmin, FTP of PHPMyAdmin wijzigen Print

• 3

De wachtwoorden van DirectAdmin, FTP en PHPMyaDmin zijn gemakkelijk te wijzigen via DirectAdmin. Je hebt hiervoor het huidige wachtwoord nodig voor DirectAdmin.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje Your Account op Change Password.
  3. Klik op Change in de kolom Password bij het te wijzigen FTP account.
  4. Vul in het bovenste vakje je huidige DirectAdmin wachtwoord in en typ in de tweede en derde vakje het nieuwe wachtwoord.
    Daaronder kun je aanvinken welke wachtwoorden je wilt wijzigen: DirectAdmin, Main FTP Account of Main Database Account (PHPMyAdmin).
  5. Klik op de knop Submit om de wijziging te bevestigen.