Via phpMyAdmin een database importeren Print

• 3

1. Maak via het control panel van je hostingpakket een MySQL database aan.
  2. Log in op phpMyAdmin. Meestal kun je inloggen via het control panel van je hostingpakket.
  3. Klik aan de linkerkant van het venster op de zojuist aangemaakte database.
  4. Klik op de knop Importeer.
  5. Klik op de knop Bestand kiezen en blader op je computer naar de databaseback-up (sql-bestand) en klik op de knop Openen.
  6. Klik op de knop Start rechtsonder in het venster. De database wordt nu geïmporteerd en daarna volgt een melding dat de database succesvol is geïmporteerd.