Microsoft 365 e-mail ongedaan maken Print

• 0

Wil je Microsoft 365 niet meer gebruiken, dan moet je de DNS-instellingen wijzigen van je domeinnaam. De instellingen voer je in via het hosting controle panel DirectAdmin.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Als je meerdere domeinnamen in je hostingpakket hebt bij ons, selecteer dan eerst rechtsboven bij Domain het juiste domein.
  3. Klik op de button MX Records onder het kopje E-Mail Manager.

4. Selecteer bij MX Template de optie Local Default en klik op Save

DirectAdmin, MX-records op Local default

Alle instellingen worden nu automatisch goed gezet en je kunt weer mail ontvangen via Stip Hosting. Vergeet niet om e-mailadressen aan te maken als je dat nog niet hebt gedaan!