Hostingpakket zonder domeinnaam Print

• 1

Het is mogelijk om een hostingpakket te bestellen zonder domeinnaam. Dit is bijvoorbeeld handig als je de domeinnaam elders hebt geregistreerd. Om de domeinnaam te laten werken, wijzig je bij de partij waar je de domeinnaam afneemt of de nameservers of de A-records.

Als je een hostingpakket zonder domeinnaam bij ons bestelt ontvang je een e-mail met meer informatie en instructies.
Wil je aan je bestaande hostingpakket een domeinnaam koppelen die je bij een andere partij hebt afgenomen, neem dan even contact met ons op. Wij sturen je dan een mail met informatie over de instellingen die je dient te gebruiken.