Je website verhuizen naar onze hosting Print

• 1

Volg deze stappen om je website naar ons te verhuizen zonder downtime.

1. Maak een back-up van je websitebestanden. Als je website ook een database heeft, en dat is bijvoorbeeld zo als het om een Joomla of WordPress website gaat, moet je ook een kopie maken van de database.
  2. Vraag de domeinnaamverhuizing aan bij ons.
  3. Regel tegelijk met de domeinnaamverhuizing een hostingpakket bij ons.
  4. Je ontvangt gegevens van je hostingpakket. Upload de websitebestanden naar het hostingpakket en importeer eventueel de database via phpMyAdmin.
  5. Vergeet niet de contracten bij je oude hoster op te zeggen!

Kom je er niet uit of zie je op tegen de verhuizing? Maak gebruik van onze verhuisservice! HTML, Joomla en WordPress websites verhuizen we gratis, voor andere sites vragen we een kleine vergoeding.