Wachtwoord e-mailaccount wijzigen Print

• 9

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Klik onder het kopje E-mail Manager op E-Mail Accounts.

3. Je ziet nu een overzicht van je e-mailadressen. Klik bij het e-mailadres waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen op het + teken aan de rechterkant en klik op Change Password/Username.

4. Vul in het volgende venster een nieuw wachtwoord in en klik op de knop Save.
  5. Wijzig het wachtwoord in alle apparaten waar het e-mailadres op geinstalleerd is (computer, laptop, tablet, smartphone).