Mixed content in Joomla oplossen Print

• 0

Bij Joomla websites komt het mixed content probleem niet vaak voor. Joomla schrijft doorgaans URL’s niet als absolute URL’s in de database, maar als relatieve en dat voorkomt een hoop problemen.
Heb je een Joomla website met mixed content, controleer dan eerst de instellingen van Joomla en pas deze zo nodig aan.

Joomla instellingen controleren en aanpassen

1. Klik in het menu bovenaan op Systeem > Algemene Instellingen.
  2. Klik op het tabblad Server.
  3. Selecteer bij Forceer SSL de optie Gehele website.
  4. Klik op de knop Opslaan & sluiten en controleer of het mixed content probleem is opgelost.