Joomla mailtjes 'Update beschikbaar' Print

• 1

Heb je een Joomla website en heb je deze met Installatron geinstalleerd of achteraf toegevoegd aan Installatron, dan worden updates van Joomla automatisch geinstalleerd (tenzij je dat hebt gedeactiveerd in Installatron). Ondanks dat je website dan automatisch wordt voorzien van de laatste updates, kun je nog steeds e-mailtjes ontvangen over updates.

Deze mailtjes hebben de volgende inhoud:

Onderwerp: Joomla! Update beschikbaar voor [naam website]

Dit bericht IS NIET verzonden door Joomla.org. Het wordt automatisch verzonden door uw eigen site, [naam website]

================================================================================
UPDATE INFORMATIE
================================================================================

Uw website heeft vastgesteld dat er een nieuwe versie van Joomla! beschikbaar is om te  downloaden.

Huidige geïnstalleerde Joomla! versie: [versienummer] Nieuwe Joomla! versie beschikbaar om te installeren: [versienummer]

Dit bericht is aan u verzonden door uw eigen website om u op de hoogte te stellen van deze melding.
Het Joomla! project zal nooit direct contact met u opnemen over beschikbare updates van Joomla! op uw website.

================================================================================
UPDATE INSTRUCTIES
================================================================================

Selecteer de volgende link om de update te installeren op [naam website]. (Indien de URL geen link is, kopieer en plak het dan in uw browser).

Update link: [URL]

Nieuws over de release wordt hier gevonden: [URL]

================================================================================
WAAROM KRIJG IK DIT BERICHT?
================================================================================

Dit bericht wordt automatisch verzonden door een plugin binnen Joomla!, de software waarmee uw website gebouwd is.
Deze plugin controleert of er een nieuwe versie van Joomla! beschikbaar is en verstuurt een melding naar de administratoren.
U ontvangt meerdere identieke berichten van uw website tot de software bijgewerkt is of tot u deze berichten uitschakelt.

Om deze berichten uit te schakelen dient u de 'Systeem - Joomla! Updatemelding' plugin in het pluginbeheer uit te schakelen op uw website.

Wanneer u niet weet wat Joomla! is of wat u moet doen, neem dan geen contact op met het Joomla! project.
Dit bericht wordt niet door het project verzonden en zij kunnen u niet helpen. Neem in plaats daarvan contact op met de persoon die uw website heeft gebouwd of deze beheert.

Wanneer u de persoon bent die de website gebouwd heeft of beheert, houd er dan rekening mee dat deze plugin automatisch ingeschakeld is op uw website, op het moment waarop Joomla geïnstalleerd werd of bijgewerkt werd.

================================================================================
WIE STUURT DIT BERICHT?
================================================================================

Dit bericht is aan u gestuurd door uw eigen website, [naam website]

Deze mailtjes komen niet vanuit Installatron, maar vanuit je Joomla website. Ze worden zeer frequent verstuurd en zijn irritant als je website al automatisch van updates wordt voorzien door Installatron. Het duurt altijd een paar dagen voordat de update beschikbaar is in Installatron. In die paar dagen stuurt je website je om de paar uur zo'n melding. Dat is al snel irritant. Je kunt deze meldingen als volgt uit zetten.

1. Log in op de Joomla site en klik op Extensies > Plugins.
  2. Typ in het zoekveld: update en druk op Entertoets.
  3. Je ziet nu meerdere resultaten. Klik op het groene v-tje bij Systeem - Joomla! Updatemelding. Het v-tje wordt dan een rood kruisje. Er worden nu geen meldingen meer verstuurd.