PHP-versie wijzigen

Bij Stip Hosting kun je kiezen uit vier php versies:

1. de nieuwste versie
  2. de een na nieuwste versie
  3. een iets oudere versie
  4. een oude versie

Om veiligheidsredenen is het aan te raden om een recente versie te gebruiken. Als je bij ons je hostingpakket bestelt, is altijd een recente en betrouwbare versie automatisch geactiveerd. Sommige websites draaien alleen op een oudere php versie. Het is aan te raden om dan het CMS van je website te updaten (vergeet de extensies, plugins, thema's en templates niet), zodat je site veilig kan draaien. Ondertussen kun je de oude PHP-versie gebruiken.

In je hostingpakket kun je makkelijk switchen tussen de PHP-verises. Dat doe je als volgt.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Als je meerdere domeinnamen hebt, selecteer dan rechts bovenaan de domeinnaam waarvan je de PHP-versie wilt wijzigen.

3. Aan de rechterkant van het venster, zie je een aantal gegevens over je hostingpakket en domein. Klik bij PHP Version op Change.

4. Kies je PHP-versie en klik op Save.