Hoe kan ik mijn hostingpakket downgraden of upgraden? Print

• 4

Heb je een groter hostingpakket nodig of wil je juist een kleiner pakket? Je kunt gemakkelijk up- of downgraden naar een ander hostingpakket door onderstaande stappen uit te voeren. Ons een e-mail sturen mag natuurlijk ook.
Upgraden kan op elk moment en je betaalt alleen het prijsverschil tussen je huidige en het nieuwe hostingpakket voor de resterende maanden.
Bij downgraden verrekenen we het verschil door dit als krediet (tegoed) in je account te zetten. Je eerstvolgende factuur wordt dan automatisch (gedeeltelijk) uit dit tegoed betaald.

Een upgrade voor een hostingpakket gaat in zodra we je betaling hebben ontvangen. Een downgrade gaat meteen in.
Een upgrade voor een VPS wordt binnen 24 uur uitgevoerd. Om technische redenen is het niet mogelijk om een VPS te downgraden.

1. Log in op Mijn Stip Hosting.
  2. Klik op het grijze blok Diensten.

Diensten

3. Klik bij hostingpakket dat je wilt upgraden op de knop Beheren.

4. Klik in het menu aan de linkerkant op Upgrade/downgrade pakket.
  5. Kies het pakket van je keuze door op Bestel te klikken en rond je bestelling af.