Installatron back-up terugzetten Print

• 6

Met Installatron zet je eenvoudig een back-up terug van je website. Heel handig als er iets is mis gegaan op je site.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Scrol naar beneden en klik onder het kopje My Applications op het icoon van de applicatie die je hebt geinstalleerd en waarvan je een back-up wilt terugzetten.
  3. Klik op de tab My backups.

Installatron back-up terugzetten

4. Klik bij de back-up die je wilt terugzetten op de knop restore.

Installatron back-up terugzetten

5. Installatron vraagt nu of je de backup op de originele of op een nieuwe locatie wilt herstellen. Meestal is Restore to original location de gewenste optie, klik onder deze kop op de knop Continue.

Installatron back-up terugzetten

6. Scrol in het volgende venster naar beneden en klik op de knop Restore. De back-up wordt nu teruggeplaatst.